2011. december 29., csütörtök

Valami Amerika - Szabó Győző Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az amerikai, aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubecknéven érkezik Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el.
Neki ez az utazás a rég várt hazatérést, egy magyar reklámfilm-rendezőnek, Tamásnak pedig a Nagy lehetőséget és a talán még nagyobb kalamajkát jelenti.
Tamás bátyját, Ákost - a menő építési vállalkozót - és öccsét, Andrást - a világban helyét kereső művészlelket - hívja segítségül. Az a tervük, hogy elszórakoztatják az európai ügyeit intéző amerikai producert, hogy megnyerjék Tamás filmjéhez, mint tőkéstársat.
Alex, amíg lehet, titkolja származását, és azt ígéri, beszáll a produkcióba a filmhez szükséges pénz felével. Az összeg másik felét - ami ez esetben hatvan-millió forint - viszont a testvéreknek kéne előteremteni. Mégpedig öt nap alatt.
Megszerezhetik a pénzt, de vajon mi lesz az ára? A pénzügyi dolgok gyakran érzelmi problémákkal járnak együtt, a férfiak meg többnyire nőkkel, de még milyenekkel.
Tamásnak ott van Eszter, Ákosnak pedig Timi, a nőiesség két markáns képviselője, akiket még véletlenül sem lehet összetéveszteni.
Terka néniről, a bejárónőről nem is beszélve, akit mint anyjukat tisztelik a fiúk. Természetesen ebben a történetben is ők, a nők állnak mindennek a hátterében, és mint általában a megoldást is bennük kell keresni a felmerülő problémákra. Abból pedig akad bőven, pláne ha vígjátékról van szó.



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2012-01-05 12:18
. Valami Amerika - Szabó Győző Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése