2011. december 23., péntek

Szomszédok 1. Évad 3DVD Bontatlan - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar hanggal
Végre DVD-n a Szomszédok, a 90-es évek legendás teleregénye!
A sikeres sorozat három különálló dvd-n jelenik meg
Annak idején minden második csütörtökön bepillanthattunk a gazdagréti emberek mindennapjaiba. A DVD-kiadvány , amely igazi hiánypótló alkotás nemcsak Szomszédok-rajongók ezreinek. Hiába a retro-hullám még mindig nem ért véget!
A Szomszédok népszerű magyar teleregény, az 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata volt. Mostanság ismét műsorára tűzte a televízió, mindemellett nagyon sokan vártuk már, hogy DVD-n is hozzáférhető legyen a nem mindennapi teleregény. A kiadó most egy régi kérést igyekszik teljesíteni.
A Szomszédok a gazdagréti lakótelep egyik panelházában élő emberek, családok és ismerőseinek mindennapjait, életét meséli el, apró-cseprő gondjaikat, mindennapi problémáikat, a kor jellemző helyzeteit, történéseit dolgozza fel 30 perces epizódokban. Három család története indul el.
Vágásiék − fiatal tanítónő ( Ivancsics Ilona) − nyomdász (Nemcsák Károly) pár − albérletből költöznek új lakásba. Takácsék − nyugdíjas házaspár (Zenthe Ferenc, Komlós Juci) − házát az M0 autópálya építése miatt szanálják. Velük költözik Alma (Fehér Anna) is, az unokájuk. Magenheimék − orvos (Kulka János) − kozmetikus (Frajt Edit) házaspár − sokéves spórolás után jutnak végre rendes lakáshoz.
A három család egy új lakótelepi ház azonos emeletére költözik..


Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2011-12-31 15:59
. Szomszédok 1. Évad 3DVD Bontatlan - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése