2011. július 30., szombat

Liu Zhang: Csung Kuj, az ördögűző - Jelenlegi ára: 1 675 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Csung Kuj, az ördögűzőA könyv listaára: 2044 Ft. Leírás:
A démonok ellen hatékonyan fellépő Csung Kuj tehát mindenképp pozitív figura, és épp erről, áldásos tevékenységéről szó Liu Csang regénye, amelyből a fordító számos részletet kihagyott ugyan, ám főként azért, hogy a mai olvasó számára is érthetővé-élvezhetővé tegye a - sokszor nagyon is elméleti fejtegetésekbe vagy éppen más-más műfajokba is elkalandozó, az ősi kínai hiedelemvilágban járatlanok számára csak nehezen átlátható - történetet. Ez a mű a mai olvasót leginkább a pikareszk regényekre emlékeztetheti, arról lévén szó különböző, gazdagon sorjázó epizódokban, hogy a főhős miként űz el ördögöket, démonokat, hogyan küzd meg - -félisten- létére is nehezen - a sokféle cselvetéssel, bonyodalommal. A figyelmes olvasó azonban elsősorban nem azt fogja élvezni a műben, hogy Csung Kuj milyen diadalokat arat a démonok fölött, illetve milyen bakikat követ el, hanem azt, hogy az epizódok előadása során mennyi mindent elmond az író a 17-18. századi kínai életről, a kínai emberekről és mindennapokról, akiket-amelyeket minden démonűző buzgalom ellenére remek zsánerképek sorozatában örökít meg. A kínai irodalomtörténet nem a remekművek közt tartja számon Liu Csang művét - a laikus olvasó azonban nemcsak jól szórakozhat rajta, de sinológiai ismereteit is kellemesen bővítheti általa. A könyv előző kiadását (a Terebess Kiadó gondozásában) az 201008297-es szám alatt ajánlottuk. ISBN: 978-963-329-155-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 675 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:11
. Liu Zhang: Csung Kuj, az ördögűző - Jelenlegi ára: 1 675 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése